krabpalen voor je kat

Top 10 krabpalen

Ben je opzoek naar een krabpaal waarmee je kat zijn nagels mee kan bijhouden? Of een totale speelkasteel met meerdere verdiepingen? Op deze pagina vind je dé top 10 krabpalen speciaal voor jouw kat.

De beste krabpaal voor jouw kat.

Krabpalen zijn er in alle soorten en maten. De juiste krabpaal hangt natuurlijk volledig af van jouw kat. Er zijn kleine krabpalen of grote krabpalen, krabpalen met rekken, hangplekken en holletjes.

Meestal vinden katten het fijn om goed uitzicht te hebben over hun omgeving vanuit hun eigen schuilplaats. Kies daarom zorgvuldig bij het aanschaffen van een krabpaal of deze ook wel echt bij jouw kat past!

De top 10 krabpalen

krabpaal 1
krabpaal 1

Nr 1

Uw kat zal dol zijn op deze mooie en praktische kattenkrabpaal. De krabpaal biedt uitstekende mogelijkheden om te spelen, om de klauwtjes te scherpen of om als verstopplaats te dienen.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 2

Nr 2

Deze krabpaal is gemaakt van manilla touw en staat geweldig in ieder interieur. Door de drie paaltjes heeft jouw kat extra veel plezier!

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 3

Nr 3

Deze krabpaal is perfect voor de avontuurlijke katten onder ons voor wie geen berg te hoog is. Klim helemaal naar de top of rust uit op een van de vele platformen.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 4

Nr 4

Met deze leuke, uniek vormgegeven krabbol kan de kat eindeloos spelen. Door de bolvorming kan jouw kat er van alle kanten helemaal op los gaan!

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 5

Nr 5

Dé klassieke krabpaal dat de tijd weerstaan heeft. Door een grote bodemplaat en een mooi afgewerkte schijf aan de bovenkant blijft deze paal erg lang goed.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 6

Nr 6

Deze krabpaal is door de hoogte zeer geschikt voor klim- en klauterkatten, maar ook “holbewoners” zullen dit meubel waarderen door de fijne ligplekjes.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 7 van onze top 10 krabpalen.

Nr 7

Dit is dé krabpaal voor de kat die graag een geheel eigen plekje wilt hebben. Door het knusse formaat zal jouw kat zich direct op zijn of haar gemak voelen.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

krabpaal 9

Nr 8

Krabt je kat ook aan de bank, en wil je de bank liever heel houden? Dan is deze beschermhoes perfect voor jouw én je kat!

Koop de beschermhoes hier.

krabpaal 9 in onze top 10 krabpalen.

Nr 9

Door het echte klauterwerk dat jouw kat hier moet verrichten zal het uitzicht voor je kat elke keer weer als een beloning voelen.

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

Krabpaal 10 in onze top 10 krabpalen.

Nr 10

Deze stijlvolle krabpaal is voorzien van alle onderdelen voor een speels avontuur voor jouw kat

Koop jouw nieuwe krabpaal hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.